greek
Πρόσφατη ενημέρωση arrow Γενική Ενημέρωση

Γενική Ενημέρωση

Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου "Το αδυνάτισμα και εγώ!"

Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στην εσπερίδα που θα γίνει για την παρουσίαση του βιβλίου μου "Το αδυνάτισμα και εγώ!", την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ώρα 6.00 στην αίθουσα Καστελάκη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Δείτε τη συνημμένη πρόσκληση.

Με ειλικρινή εκτίμηση,
Ιωάννης Τσαγκατάκης

0 Σχόλια

Συνάντηση της ΕΚΠΟΙΖΩ και ΠΟΜΕΚ “Η Παρέμβαση” με τους θεσμούς για την προστασία της κύριας κατοικίας

Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση μας σε συνεργασία με την ΠΟΜΕΚ θα συμμετέχει στην συνάντηση με τους θεσμούς έχοντας προετοιμάσει συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν την προστασία της πρώτης κατοικίας και τις διαδικασίες εξυπηρέτησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

0 Σχόλια

Παράταση υποβολής των Αιτήσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος υποβολής Αιτήσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ I) από μέρους των δυνητικά ωφελουμένων,  ορίζεται η 15η Ιουλίου 2015 με καταληκτική ημερομηνία την 5η Αυγούστου 2015.

0 Σχόλια
Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικτυακή Απάτη

Τετάρτη, 20 Αύγουστος 2014

Υπόσχονται Δάνεια και αρπάζουν Καταθέσεις

Οι χρήστες του διαδικτύου δεν πρέπει να ανταποκρίνονται και να απαντούν σε ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων ζητούνται προσωπικά δεδομένα ή οικονομικά στοιχεία

Μεγάλη απάτη με την αποστολή e-mail που υπόσχονται φθηνά δάνεια αλλά... αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία απηύθυνε προειδοποίηση στους πολίτες να προσέχουν.

Η Διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι οι... ηλεκτρονικοί δράστες υπόσχονται στους χρήστες του διαδικτύου άμεσα και εύκολα τη χορήγηση δανείων, ακόμα και μεγάλων χρηματικών ποσών, καθώς και γρήγορες διαδικασίες χρηματοδότησης.

0 Σχόλια
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΕΝΚΗ είχε επισημάνει τον κίνδυνο

Πέμπτη, 24 Ιούλιος 2014

Ηράκλειο 24 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και όμως είχαμε προβλέψει το κίνδυνο λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης

Η Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου - Κρήτης το 2011 αντιλαμβανόμενη τους κινδύνους που διέτρεχαν ασθενείς με αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ είχε έγκαιρα κινηθεί και επ' απειλή σκοπούμενης βλάβης και απώλεια ζωής είχε εξασφαλίσει σχετική ρύθμιση από την επιχείρηση. Δυστυχώς το ελληνικό γκουβέρνο για μια ακόμη φορά εκδήλωσε την απάνθρωπη ολιγωρία του με τραγική συνέπεια τον θάνατο της συνανθρώπου μας στα Χανιά. Πιστεύουμε ότι ο εισαγγελέας θα πρέπει να έχει πλέον τον λόγο. Παράλληλα όμως θα πρέπει η κυβέρνηση πάραυτα να θεσπίσει την απόλυτη απαγόρευση διακοπής ηλεκτροδότησης σε όλους τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών καθώς και σε όλους τους πάσχοντες που χρησιμοποιούν ηλεκτροδοτούμενες συσκευές η συντηρούν φάρμακα σε ψυγείο. Η διαδικασία θα πρέπει να είναι απλή για τους πολίτες. Επιπλέον θα πρέπει να απαγορευτεί κάθε ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης εφόσον το αρμόδιο συνεργείο διαπιστώσει εντός της οικίας ότι υπάρχει ασθενής των παραπάνω κατηγοριών. Φτάνει πια η απρόσωπη απανθρωπιά των υπηρεσιών. Παρακάτω επισυνάπτουμε το συναφές, προφητικό δελτίο τύπου με ημερομηνία έκδοσης 13/12/2011 με το οποίο επιχειρήσαμε να αποτρέψουμε τραγικές συνέπειες όπως η χθεσινή...

0 Σχόλια
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 1 - 5 από 253

Σύνδεση ΧρήστηΗ Ελλάδα ανθίζει

greeceinbloomΟ καιρός στο Ηράκλειο

Ο καιρός τώρα
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 28 °C
Κυριακή, 20 Αύγ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 21 ως 29 °C
Δευτέρα, 21 Αύγ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 22 ως 32 °C
Τρίτη, 22 Αύγ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 29 °C
Copyright (C) 2011 ENKH Crete
Powered by Elxis - Open Source CMS